Conference Information


ATT TA BESLUT UNDER EXTREM STRESS!


ATT TA BESLUT UNDER EXTREM STRESS!, Göteborg, Sweden
Conference Title
ATT TA BESLUT UNDER EXTREM STRESS!
Event Type
Conference
Conference Date
17-01-2019
Location
Göteborg, Sweden

Organization Name / Organize By
Chefsnätverket Close AB
Organizing/Related Departments
ansvarig frukostar och kvällsevent
Organization Type
Company
Conference Category
Non Technical
Conference Level
State/Province/Region
Related Industries

Business Development

Location
Göteborg, Sweden

Jonas Eriksson ger dig ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi och Ronaldo  – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.  För Jonas har kombinerat sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Under sin föreläsning tar Jonas dig med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv.

Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsning. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Others Details

Inbjudan skickades den 18 december till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i inbjudan. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.

Registration Fees
Not Mention
Registration Ways
Email
Website
Address/Venue
Odd Fellow Vasagatan 9, Göteborg, Sweden  Pin/Zip Code : 411 24
Official Email ID
Contact
Jesper Claesson

[email protected]

     0708771621